Carpe Diem – Joan Badia 15 mayo 2021

Quan la vida et regala un nou dia, aprofita’l. Tot el que has fet ja ho tens al sarrò i t’ho enduus al teu «racó de pensar» del caparró. Ningú t’ho prendrà mai més, és teu per sempre. Això sí, no t’aturis, perqué aturar-se vol dir pansir-se i pansir-se vol dir deixar d’existir una mica cada dia.

Camina, mou-te, respira, somriu, parla, escolta, gaudeix de petits moments, estima, deixa’t estimar, riu quan hagis de riure, plora quan hagis de plorar, sent, comparteix i cuida dels amics i dels teus, perque aquest és el millor tresor que tens!!!

Despres de tot això, només et queda continuar endavant i començar un nou dia amb la mateixa actitud i filosofia:

CARPE DIEM!!!!

… i això és lo que traspua Villa Maioli i el seu entorn i ho volem compartir amb tots vosaltres!!!!

Dejar un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Traducción »
Close

Solicitar mis datos

 
Close

Cancelación de mi cuenta

Close

Información sobre la cancelación

Close

Solicitud de información